Zákaznická podpora:730 520 203

Čokoládové nářadí „pilník a šuplera“ 72 %

Kód: C_788
Neohodnoceno
560 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…
Čokoládové nářadí „pilník a šuplera“ 72 %
  • poctivá česká výroba
  • čistá přírodní chuť
  • bez palmového oleje
  • bez barviv
  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Koumali jsme, jak nám všem spravit chuť. Chtělo to dokonale vyvážit poměry, perfektně smontovat ingredience a hlavně všechno pořádně vypilovat. Jo a taky nám pomohlo tahle sada nářadí. 

    Náš kamarád, Andrej z Čokolandia, vzal naši 72% čokoládu. Věděli jsme, že je to kumštýř. Ale že poprvé v životě nepoznáme vlastní čokoládu, to nás nenapadlo. Ani to, že se absolutně zamilujeme do nářadí. A tohle je fakt k sežrání.   

    Pozor: jedná se o atypický produkt, který je náchylnější k poničení přepravou, proto se tento produkt doručuje POUZE kurýrní službou Messenger. Druhou variantou je doručení na pobočku České pošty. 

    Hmotnost: 85–95 g (ruční práce; může se lišit)

    Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr; emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka, barvivo. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů. Skladujte v teplotě do 24°C při relativní vlhkosti do 65%. Chraňte před slunečním zářením. 

     

    Balit? Umíme!

    Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce. 

    jak-balime1

    • Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás. 
    • Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly. 
    • Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče. 
    • Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.

    Co vás často zajímá?

    Jak dlouho mi vydrží:

    • pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
    • tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
    • nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.

    Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?

    • Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.

    Jak skladovat JANKOVY dobroty?

    • Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!

    Jak dlouho budu na objednávku čekat?

    • Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.

    Ještě se neznáme?

    janek-tym1

    JANEK, to je: 

    • poctivá česká výroba
    • čistá přírodní chuť
    • bez palmového oleje
    • bez lepku
    • bez barviv
    • závislost na pořádné čokoládě 
    • a taky Andrejovy zlaté ručičky

     

    JANKŮV příběh

    Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Čokolády
    EAN: 8594205295931
    Perex: Krásný dárek pro domácího kutila
    Procento kakaa: 72
    Příležitost: MDŽ
    Položka byla vyprodána…

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole:

    Bezpečnostní kontrola