Nakládaná krájená kolečka Jalape?o papriček ve slaném nálevu s vinným octem se skvěle hodí do jakékoliv jídla – od burgerů a pizzy, masových a luštěninových jídel až po...
Vyzkoušejte mix černých a zelených oliv v kombinaci s oregánem a tymiánem. Olivy nejsou naložené ve slaném nálevu. Po vypeckování a marinování jsou rovnou uzavřené do kelímku,...
Vyzkoušejte řecké kalamon olivy bez pecek. Nejsou naložené ve slaném nálevu, ale po vypeckování a marinování jsou rovnou uzavřené do kelímku, ze kterého je speciální metodou...
Nakládaná krájená kolečka Jalape?o papriček ve slaném nálevu s vinným octem se skvěle hodí do jakékoliv jídla – od burgerů a pizzy, masových a luštěninových jídel až po...
Nakládaná krájená kolečka Jalape?o papriček ve slaném nálevu s vinným octem se skvěle hodí do jakékoliv jídla – od burgerů a pizzy, masových a luštěninových jídel až po...
Kdy naposledy jste si u pojídání oříšků poplakali? Naše kvalitní pražené arašídy obalené v koření s nejpálivější papričkou na světě, Carolinou Reaper, jsou vysoce návykové....
Kdy naposledy jste si u pojídání oříšků poplakali? Naše kvalitní pražené arašídy obalené v koření s nejpálivější papričkou na světě, Carolinou Reaper, jsou vysoce návykové....
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa,...
Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou...
Ta nejjemnější paštika z celého portfolia Čongrády produktů v sobě spojuje chuť farmářských kuřecích jater z Farmy Štěpánovsko, smetanového másla, kachního sádla, tymiánu a...
V této chutné paštice se potkává kvalitní zvěřina ze šumavských lesů a sušené švestky macerované v červeném víně odrůdy Rulandské modré. Vysoký obsah jeleního...
Kachní paštika v sobě skrývá celou kachnu a několik dní příprav a práce. Kachní prsa na několik dní naložíme do solného láku, pak je citlivě zaudíme, přidáme k...