Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je...
Jedná se o velmi jemnou krystalickou sůl, která vznikla vyschnutím pramoře před neuvěřitelnými 30 miliony let – je tak mnohem starší než lidstvo samo. Tato „sůl života“ je...
Grilovací sůl je směs různých druhů koření a krystalické soli. Každé tu hraje svou roli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco kmín odpovídá za kořeněnou chuť a sladká...
Tento jemný poklad Středozemního moře je získáván odpařováním v mělkých mořských pánvích, tzv. solných zahradách. Po vysušení jsou do soli přimíchány mleté mořské řasy Laminaria...
Jihoafrická podzemní jezera stará stovky milionů let ukrývají poklad nad zlato: jednu z nejstarších solí vůbec. Kalaharská pouštní sůl je sklízena ručně a sušena na slunci. Řada...
Aromatická, pikantní a barevně pestrá směs se solí. Ideální jak do předkrmů v podobně různých pomazánek, tak do hlavních jídel: rizota, těstovin nebo zeleninových salátů.
Hranolky ještě nikdy nechutnaly tak dobře! Na dokonalé hranolky vám kromě brambor postačí jen tato kořeněná sůl, není potřeba přidávat další. Můžete použít i k ochucení hranolek...
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12ti bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího.
V podhůří Himálaje se rozprostírá provincie Paňdžáb, nazývaná také krajinou pěti řek. Právě z něj pochází i stálice našeho sortimentu. Přírodní kamenná sůl vznikla vyschnutím...
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně...
Tato uzená sůl s tóny béžové až světle zlatavé barvy má výbornou uzenou chuť a příjemně voní po šunce. Dle staré udírenské tradice se zušlechťuje v malé udírně v německém pohoří...